Tork

UNIKT HYGIENKONCEPT

AllOffice erbjuder ihop med Tork ett anpassat sortiment av dispensers, refillprodukter och tjänster som utvecklats för att möta de specifika behov som finns på våra förskolor.

Medlemserbjudande

För dig som medlem i Cmart Support så innebär det att du kan ta del av vårt specialanpassade sortiment för just förskolor. Ett
sortiment med fokus på att skapa en bättre arbetsplats, produkter och tjänster som bidrar till att förbättra er förskolas hållbarhetsresultat, förbättra välbefinnandet för personal och besökare samt minimera avfall och koldioxidutsläpp.

Som medlem i Cmart Support finns det dessutom möjlighet att få det anpassade sortimentet av dispensers utan kostnad. Hur det går till och vilka dispensers det gäller får du mer information via kontakt med Cmart Support eller din lokala säljkontakt hos AllOffice.

Välkommen att höra av dig för att få åtnjuta en fantastisk förskolemiljö!

Innan du kan handla

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Gå med”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.

Rulla till toppen