Timeplan

Medlemsfördelar

Timeplan är ett komplett molnbaserat personal- och planeringssystem som hjälper er att schemalägga er förskoleverksamhet så optimalt som möjligt! Planera verksamheten på ett smidigt och enkelt sätt för att lättare se hur förskolan bör bemannas för en längre tid. Spara tid vid sjukdom och frånvaro och kommunicera snabbt med extrapersonal och vikarie för att täcka upp era behov. Låt er personal tidrapportera via moderna stämplingsterminaler eller direkt i telefonen via en App. Timeplan underlättar er planering så att ni enkelt att hålla koll på personalkostnaderna och vi är med er hela vägen från schemaläggning till lönehantering.

Timeplan erbjuder samtliga medlemmar av CMART SUPPORT en modern molnlösning för hantering av anställning till komplett löneunderlag till ett rabatterat pris.

Erbjudande för Cmart Support Medlem –  10% rabatt under de första 12 månaderna på månadsavgiften samt att vi bjuder på kostnaden för import av personal.

Innan du kan använda Timeplan!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Medlemskap”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.