Southwest & Mascot Workwear

Kommer hösten 2022 som ny leverantör!

AllOffice erbjuder tillsammans med Southwest och Mascot ett stort urval av kvalitetsarbetskläder till både män och kvinnor inom olika branscher. I vårt samarbete med Cmart Support har vi riktat in oss på förskolor och presenterar ett anpassat sortiment för alla årstider.

Medlemserbjudande

Med vårt erbjudande så får du som förskola arbetskläder av högsta kvalitet som är anpassade efter just dina behov. Exempel på kläder som du finner i vårt erbjudande är: Skalkläder, regnkläder, fleecejackor ,byxor, jackor, vinterkläder m.m.

Vill ni beställa arbetskläder med logga så erbjuder vi även det. För att få ta del av dessa produkter och erbjudandet så kontaktar du Cmart Support direkt eller din lokala säljkontakt hos AllOffice eller så tar du kontakt med vår kundtjänst.

Varmt välkommen till en enklare & bekvämare vardag!

Innan du kan handla

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Gå med”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.