Qlosr Uppsala

Qlosr är ett IT företag som har fokus på personlig service, transparenta affärsöverenskommelser utan snåriga avtalsvillkor och dolda och onödiga avgifter. Vi erbjuder skrivare, kopiatorer med eller utan fullserviceåtagande för problemfri drift som inkluderar automatisk felanmälan och utskick av förbrukningsmaterial.

Medlemserbjudande

Medlemmar handlar utvalda typmodeller till fasta priser utan extra avgifter såsom installation, frakt, försäkring, aviavgifter. De avtalspriser som finns specificerade är de man betalar under hela avtalstiden. Tryggt, enkelt och transparent.

Standardtjänster

För att få tekniken att fungera som det är tänkt så behövs ibland en hjälpande hand. Nedan tjänster är standardtjänster kopplade till hårdvara/produkter för att få allt att fungera.

  • Dator enkel uppstart. Uppstart med lokalt konto, uppdatering till senaste versionen och konfiguration av dator. Vi förser datorn med standard appar samt förbereder för möjlighet av fjärrsupport.
  • Microsoft 365 online & Antivirus.
  • Officepaketet Online (Outlook, Word, Excel, Powerpoint mfl.)
  • Microsoft 365 business Basic. Molnlagring 1TB.
  • Microsoft Teams där ni kan samarbeta online!
  • Antivirus som ger ett bra skydd för datorn och online.
IT-paket

HÅRDVARA FRÅN INREGO + MJUKVARA FRÅN Qlosr

Tillsammans med CMART SUPPORT erbjuder vi kompletta lösningar inom IT och skrivare till alla medlemmar.

Innan du kan handla!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Gå med”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.

Rulla till toppen