Leverantörer

Speciellt utvalda, väletablerade leverantörer för förskolors behov av produkter och tjänster!

För att få mer information och några smakprov på våra förmånliga villkor – Klicka på respektive leverantör. Observera att för åtkomst av Cmart Supports villkor måste först anmälan göras och godkännas.

Leverantörer

ABA Skol

ABA Skol

En av Sveriges ledande leverantörer erbjuder det bästa inom bild- och lekmaterial, läromedel och skolmöbler till de viktigaste människorna i världen.
All Office

All Office

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster till presterande arbetsplatser.
Colorona

Colorona

Välkommen till oss på Colorona! Vi är ett svenskt familjeföretag som utvecklar genomtänkt kreativt material.
EA Copy

EA Copy

EA Copy är ett IT företag som har fokus på personlig service, transparenta affärsöverenskommelser utan snåriga avtalsvillkor och dolda och onödiga avgifter.
Elon

Elon

Sveriges största vitvarukedja med drygt 300 butiker över hela landet. Handla vitvaror och småelsprodukter online eller i butik till fantastiska priser.
Hasselberga Sport & Reklam AB

Hasselberga Sport & Reklam AB

Hasselberga Sport & Reklam AB säljer sportkläder, profilkläder och reklamartiklar med tryck. Vi har reflexvästar för barn och vuxna. Nummerlappar och allt inom profilreklam.
IKEA

IKEA

Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. Vi frågar oss hela tiden: Finns det ett bättre sätt? Det gör IKEA erbjudandet unikt och hjälper oss i vårt arbete med att försöka ge de många människorna en bättre vardag. För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer, satsar på automatiserade tillverkningsprocesser och tillverkar stora volymer. Dessutom sträcker sig vår vision bortom heminredning. Vi vill skapa en bättre vardag för alla som påverkas av vårt företag.
Inrego

Inrego

Marknadsledande aktör inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete.
Mathem

Mathem

Över 15000 fräscha varor och fri leverans 7 dagar i veckan. Handla livsmedel enkelt och bekvämt online och få leveransen direkt till förskolan.
Precator

Precator

Precator Pedagogerna är det personliga bemanningsföretaget där engagemang, kvalitet och flexibilitet står i fokus.
RP

RP

RP startades 2004 med ambitionen att minska slöseriet i företag och organisationer. Det innebär att vi rustar upp och designar om möbler som redan finns.
Skolfood

Skolfood

Skolfood har producerat och levererat skolmat i drygt 25 år till skolor i mellan- och södra Sverige. Samtliga produktionskök är KRAV Certifierade. Vi lagar till största delen vår mat från grunden. Så långt som möjligt är råvarorna närodlade och säsongsvarierade.
Southwest & Mascot Workwear

Southwest & Mascot Workwear

AllOffice erbjuder tillsammans med Southwest och Mascot ett stort urval av kvalitetsarbetskläder till både män och kvinnor inom olika branscher. I vårt samarbete med Cmart Support har vi riktat in oss på förskolor och presenterar ett anpassat sortiment för alla årstider.
Timeplan

Timeplan

Timeplan är ett komplett molnbaserat personal- och planeringssystem som hjälper er att schemalägga er förskoleverksamhet så optimalt som möjligt!
Tork

Tork

AllOffice erbjuder ihop med Tork ett anpassat sortiment av dispensers, refillprodukter och tjänster som utvecklats för att möta de specifika behov som finns på våra förskolor.
Tysta leksaker

Tysta leksaker

Glädje, rörelse och aktivitet inom förskolan, skolan och hemmet är alla viktiga faktorer för barnens utveckling. Barn skall höras inte leksakerna. Satsa på Tysta leksaker och ge barnen en lugn lekmiljö
Veterankraft

Veterankraft

Veterankraft är idag en av Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och leverantör av hushållsnära tjänster och bemanningslösningar till både privatpersoner, företag och offentlig sektor.