Leverantörer

Våra leverantörer är noggrant utvalda av våra anslutna förskolor.

För att ta del av våra priser måste du gå med i Cmart Support. Det kostar inget!

Leverantörer

Martin & Servera

Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder ett brett sortiment av mat- och livsmedelsprodukter till förskolor, storkök, hotell, caféer och andra professionella kunder.
All Office

All Office

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster till presterande arbetsplatser.
IKEA

IKEA

Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. Vi frågar oss hela tiden: Finns det ett bättre sätt? Det gör IKEA erbjudandet unikt och hjälper oss i vårt arbete med att försöka ge de många människorna en bättre vardag. För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer, satsar på automatiserade tillverkningsprocesser och tillverkar stora volymer. Dessutom sträcker sig vår vision bortom heminredning. Vi vill skapa en bättre vardag för alla som påverkas av vårt företag.
Colorona

Colorona

Välkommen till oss på Colorona! Vi är ett svenskt familjeföretag som utvecklar genomtänkt kreativt material.
ABA Skol

ABA Skol

En av Sveriges ledande leverantörer erbjuder det bästa inom bild- och lekmaterial, läromedel och skolmöbler till de viktigaste människorna i världen.
Inrego

Inrego

Marknadsledande aktör inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete.
Qlosr Uppsala

Qlosr Uppsala

Qlosr är ett IT företag som har fokus på personlig service, transparenta affärsöverenskommelser utan snåriga avtalsvillkor och dolda och onödiga avgifter.
Elon

Elon

Sveriges största vitvarukedja med drygt 300 butiker över hela landet. Handla vitvaror och småelsprodukter online eller i butik till fantastiska priser.
55 plus

55 plus

55Plus är sedan 2009 en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster genom seniorbemanning. Vi riktar oss till både hushåll och företag. Med fokus på kvalitet, trygghet och personlighet underlättar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige.
Tork

Tork

AllOffice erbjuder ihop med Tork ett anpassat sortiment av dispensers, refillprodukter och tjänster som utvecklats för att möta de specifika behov som finns på våra förskolor.
Vaksamt

Vaksamt

Vaksamt är ett säkerhetsföretag som genom utbildningar och brandskydd ger er kunskap att uppfylla lagkrav och trygghet att agera när olyckor inträffar.Detta innebär att vi bland annat erbjuder utbildningar inom Barn-HLR och olycksfall, Grundläggande brandskydd, Brandskyddsansvarig, In- och Utrymningsövningar och Livsmedelshygien.
Southwest & Mascot Workwear

Southwest & Mascot Workwear

AllOffice erbjuder tillsammans med Southwest och Mascot ett stort urval av kvalitetsarbetskläder till både män och kvinnor inom olika branscher. I vårt samarbete med Cmart Support har vi riktat in oss på förskolor och presenterar ett anpassat sortiment för alla årstider.
Veterankraft

Veterankraft

Veterankraft är idag en av Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och leverantör av hushållsnära tjänster och bemanningslösningar till både privatpersoner, företag och offentlig sektor.
Mathem

Mathem

Över 15000 fräscha varor och fri leverans 7 dagar i veckan. Handla livsmedel enkelt och bekvämt online och få leveransen direkt till förskolan.
Hasselberga Sport & Reklam AB

Hasselberga Sport & Reklam AB

Hasselberga Sport & Reklam AB säljer sportkläder, profilkläder och reklamartiklar med tryck. Vi har reflexvästar för barn och vuxna. Nummerlappar och allt inom profilreklam.
Grönsakshuset

Grönsakshuset

Grönsakshuset är en rikstäckande leverantör med kontor och lager över hela Sverige. Med dagliga leveranser förser vi förskolor och andra verksamheter med frukt & grönt.
Rulla till toppen