EA Copy

Medlemsfördelar

EA Copy är ett IT företag som har fokus på personlig service, transparenta affärsöverenskommelser utan snåriga avtalsvillkor och dolda och onödiga avgifter. Vi erbjuder skrivare, kopiatorer med eller utan fullserviceåtagande för problemfri drift som inkluderar automatisk felanmälan och utskick av förbrukningsmaterial. Vi startade vår verksamhet 2014 och har sedan dess vuxit kraftigt med kunder i hela landet, mycket på grund av vårt sätt att erbjuda transparenta och bra villkor med personlig service och support i världsklass. Vi älskar långsiktiga kundrelationer.

Medlemmar handlar utvalda typmodeller till fasta priser utan extra avgifter såsom installation, frakt, försäkring, aviavgifter. De avtalspriser som finns specificerade är de man betalar under hela avtalstiden. Tryggt, enkelt och transparent.

Innan du kan handla!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Medlemskap”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.