Colorona

Välkommen till oss på Colorona! Vi är ett svenskt familjeföretag som utvecklar genomtänkt kreativt material. Alla våra produkter är giftfria och har många finurliga funktioner. Vi vill inspirera till hållbar kreativitet med produkter som verkligen fungerar för alla, oavsett stora eller små.

Colorona finns rikstäckande från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi har inga fysiska butiker utan åker dagligen runt som levande kataloger och träffar våra kunder. Då får ni chansen att klämma och känna på de saker som kan intressera er. Varje område i Sverige har en ansvarig säljare som finns för just er om ni vill titta på material, lägga en beställning eller ha inspiration kring hur produkterna kan användas.

Följer ni colorona på Instagram eller Facebook får ni löpande tips och idéer på hur vi och era branschkollegor använder våra produkter. Kul va?

Medlemsrabatter

Via Cmart supports samarbetsavtal får ni 10% rabatt på hela vårt sortiment.

Innan du kan handla!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Gå med”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.