All Office

Medlemsfördelar

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster till presterande arbetsplatser. Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontors- & städprodukter, möbler, ergonomi, hygien, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering. Vår mission är att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för ökad hållbarhet.

Medlemmar erhåller 30% rabatt på gällande katalogs nettopriser (ex moms). Undantagna är lasertoner och bläckpatroner samt ▼-markerade artiklar vilka redan är nettoprissatta. På lasertoner och bläckpatroner original lämnar AllOffice ett marginalpåslag om 11% och på kaffe och te ett marginalpåslag om 14% på för dagen gällande inköpspriser.

Dessutom omfattas avtalet av en attraktiv nettoprislista på drygt 230 speciellt utvalda produkter, speciellt framtagen för er som jobbar med förskoleverksamhet – Några exempel:

Toalettpapper Tork T4 Universal (2lg, 38m,64 rl) Ord: 389,00/Medlemspris 178,00
Engångshandske Nitril (M,vit,puderfri 150/fp) Ord: 243,00/Medlemspris 59,00
Våtservett Baby utan parfym (17x20cm, 20×72/krt) Ord: 684,00/Medlemspris 249,00

Innan du kan handla!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Medlemskap”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.