All Office

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av kontors-, städ- & hygienprodukter och yrkes- och profilkläder. Vi är ett helsvenskt, familjeägt bolag med mer än 40 års erfarenhet av branschen och har ett starkt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder också ett stort urval av kem, engångshandskar, hand- och ytdesinfektionsmedel samt Tork dispensers med tillbehör, som möjliggör en så trygg och hygienisk miljö som möjligt och på så sätt förebygger infektioner hos både personal och barn. Handla enkelt online eller i butik!

Medlemserbjudande

Medlemspriser på utvalda produkter:

Ta del av en attraktiv nettoprislista på drygt 330 speciellt utvalda produkter, speciellt framtagen för er som jobbar med förskoleverksamhet.

Medlemsrabatter

Medlemmar erhåller alltid minst 30% rabatt på gällande katalogs nettopriser (ex moms). Undantagna är lasertoner och bläckpatroner samt ▼-markerade artiklar vilka redan är nettoprissatta.

Innan du kan handla!

För åtkomst till gällande ramavtals villkor måste anmälan vara korrekt ifylld och inskickad. Du hittar anmälningsformuläret under Menyalternativet “Gå med”. När allt är på plats kommer ett välkomstmeddelande med instruktioner att skickas till er och garantera full tillgång till Cmart Supports framförhandlade priser och villkor.

Rulla till toppen